Stel hier je eigen design deur samen.Begin direct

Wij zijn LivingSteel

Creatieve vakmensen die jouw droom werkelijkheid laten worden. Een dag is bij ons pas geslaagd als wij hebben gewerkt aan jouw speciaal op maat gemaakte stalen deur of stalen kozijn. Wij maken alles wat jij bedenkt!

Enthousiast en creatief

LivingSteel is een jonge onderneming die zich vol enthousiasme, creativiteit en vakkundigheid inzet voor als je opzoek ben naar stalen deuren, kozijnen en puien voor binnen en buiten op maat. Alleen perfect is voor ons goed genoeg maar daar houd het voor ons niet op. Bij Livingsteel kun je met een eigen idee of ontwerp van stalen deur of Taatsdeuren terecht en wij maken ontwerpen deze deuren eerst in 3D om ze daarna in onze eigen werkplaats te fabriceren. Heb je iets in gedachten met als hoofdingrediënt staal? Deel je idee met ons, wij kunnen het vast en zeker voor je op maat maken in onze eigen smederij.

Hoge kwaliteit en precisie

De producten die wij leveren zijn stuk voor stuk uniek en van hoogwaardige kwaliteit. Werken met uiterste precisie zit in ons bloed. Wij doen alles voor jou als tevreden klant. Om deze hoge kwaliteit en de waarborging daarvan te controleren en sturen hebben wij met ons zusterbedrijf Coatinx Bv ook het poedercoaten in eigen hand. Zo kunnen wij snel schakelen maar ook bijzondere kleuren en effecten creëren waar de concurrentie als gestopt is.

Bij LivingSteel ben je aan het juiste adres voor een stalen deur, kozijn  of meubelstuk op maat tegen een mooie prijs. Stel hier je eigen stalen deur samen en ontvang snel een offerte. Of deel je idee met ons via het contactformulier.

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.