Stel je eigen deur samen met behulp van onze configurator.

Naast onze industriële meubels hebben wij ook een uitgebreide collectie van handgemaakte stalen binnen en buiten deuren. Van mooie moderne toegangsdeuren in huis tot complete vergaderruimtes. Van een stijlvol entree tot creatieve slaapkamerdeuren. Betaalbaar, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij zullen voortdurend nieuwe en opwindende deuren gaan introduceren.

Stel je eigen deur samen met behulp van het onderstaande configuratie hulpmiddel, wij proberen binnen 24 uur een passende offerte met 3D visual toe te sturen.  Wij fabriceren al onze items in onze eigen werkplaats en monteren door de hele BeNeLux inclusief het glas. Let goed op dat u de formaten juist invoert.

Wij rekenen met een dagmaat breedte en hoogte. Dat in zowel onder als links en recht meten, daar neemt u de grootste maat van. Om een voorbeeld te noemen, uw doorgang breedte ( dagmaat ) is onderin 92,5 cm en bovenin 92.7 cm dan rekenen we met de 92,7 cm. De hoogte kan zijn 225,3 cm aan de linker zijde en 225,0 aan de rechterzijde van de doorgang dan rekenen we dus met 225,0 cm.

Configurator

Ben je naar iets specifieks op zoek? Of wil je advies over een industrieel project? 

Wij van LivingSteel staan voor creativiteit. We vinden het enorm gaaf om ideeën te ontwerpen en daarna te produceren. Heb je iets bijzonders in gedachten dat nergens te vinden is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een 3D ontwerp. Wij hopen samen met jou tot een mooi product te komen en kijken er naar uit om met je samen te werken!

Unieke maatwerk producten

Veilig online betaalsysteem

Ophalen wanneer het jou uitkomt

Gratis verzending