Stel hier je eigen design deur samen.Begin direct

Stalen deuren en kozijnen een eyecatcher in uw interieur

Stalen deuren en kozijnen. De trend in een hedendaags interieur. Een stalen binnendeur met glas is een echte eyecatcher in jouw woning. Een landelijke of moderne stijl? Een stalen deur is altijd een goede keus. Nieuwsgierig? Stel hier je eigen stalen deur samen.

Een stalen deur is niet alleen maar mooi, maar deur heeft veel praktische voordelen. LivingSteel beschikt over een eigen ontwerpstudio met zeer ervaren ontwerpers. Hier worden jouw wensen werkelijkheid. Kies voor de exclusiviteit en creativiteit van LivingSteel. Maak een afspraak in onze showroom.

De voordelen van stalen binnendeuren op een rij

  • Stalen binnendeuren geven een ruimtelijk effect
  • Stalen binnendeuren zijn vrijwel onderhoudsvrij
  • Sterk, duurzaam en brandwerend

Welke stalen binnendeur kiest u?

Zie je het al al voor je? Zo’n mooie stalen deur met glas in je woning? Alle deuren van LivingSteel staan garant voor een uniek design, veelzijdigheid en kwaliteit.  Maar welke deur past bij jou? Welke deur kun je het beste kiezen in welke ruimte? LivingSteel helpt u graag op weg. Neem contact op.

Veelzijdige stalen taatsdeur

Een van de meest gangbare uitvoeringen van een stalen deur is de stalen taatsdeur. Deze deur draait om zijn eigen verticale as, waarbij de draaipunten zich boven en onder de deur bevinden. Deze deuren hebben als voordeel dat ze zowel naar binnen als buiten kunnen openslaan. Ook heeft een taatsdeur weinig ruimte in de breedte nodig, waardoor deze erg geschikt is voor bijvoorbeeld een slaapkamer.

Stijlvolle stalen scharnierdeur

Daarnaast is er nog de stalen scharnierdeur of draaideur. Door het slanke design wordt het ruimtelijk effect nog meer benadrukt. Een smaakvolle dubbele deur met aan weerzijden een stalen kozijn? De specialisten van LivingSteel denken graag mee. Laat uw wensen werkelijkheid worden en stel hier je eigen stalen deur samen.

Schuifdeur_Staal

Praktische stalen schuifdeur

Bij stalen schuifdeuren wordt een railsysteem gebruikt met wielen. Deze variant is erg praktisch bij weinig ruimte, aangezien er geen zwaairuimte nodig is. De stalen schuifdeur met glas is erg populair als afsluiting tussen uw keuken en woonkamer. Wat denk je ervan om je inloopkast af te sluiten met zo’n deur?

Oneindige mogelijkheden

Binnen deze uitvoeringen zijn talloze mogelijkheden. Van dubbele stalen taatsdeuren tot stalen kozijnen. Ook de vlakverdelingen en vlakgrootte van de panelen passen wij aan naar uw wens. Kies je voor extra panelen naast of boven de deur? Alles is mogelijk bij LivingSteel. Onze specialisten denken met je mee.

Vakkundig, daadkrachtig en creatief

LivingSteel staat garant voor een uniek en creatief ontwerp in elk interieur. Onze specialisten leveren en monteren binnen 4 weken. Perfect maatwerk uit eigen smederij.

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.