Handgemaakte stalen scharnierdeur

Op zoek naar iets unieks in je interieur? Of op je kantoor, bedrijfspand of salon? Kies dan voor een robuuste stalen scharnierdeur. De mogelijkheden zijn eindeloos binnen deze variant stalen binnendeuren.

Stel hier je eigen deur samen en ontvang snel een offerte. Maak de keus uit vele mogelijkheden qua boven- en zijlichten, enkele of dubbele deuren.

Waarom een stalen scharnierdeur?

Snel een stalen binnendeur

Wel zin in een stalen binnendeur maar geen zin in breekwerkzaamheden? Dan is een stalen scharnierdeur een goede optie. Zo’n deur kan eventueel in een bestaand kozijn van een stompe deur worden geplaatst. Daarnaast zijn er geen boorwerkzaamheden nodig in bijvoorbeeld vloer of plafond, zoals bij een stalen taatsdeur.

Scharnierdeur

Ruimtelijke veelzijdigheid

Genoeg mogelijkheden om je vertrek ruimtelijker te maken met zo’n smaakvolle en robuuste stalen deur van LivingSteel. Wil je optimale lichtinval? Denk dan eens aan een dubbel deur met aan weerszijden een zijlicht. Geen ruimte voor zo’n dubbele deur? In dat geval is een bovenlicht een mooie optie.

Het oog wil ook wat

Bij een stalen scharnierdeur zijn geijkte scharnieren standaard. Deze zitten in het zicht. Wil je de scharnieren niet zichtbaar? Dat kan met speciale verdekte scharnieren. Ook kun je kiezen uit verschillende vlakverdelingen en naast de basiskleuren zwart, antraciet en wit kun je kiezen uit alle RAL-kleuren. Niet teveel inkijk? Kies dan voor matglas in plaats van helder.

Deel je idee met ons

Voor een unieke en handgemaakte stalen scharnierdeur ben je bij LivingSteel aan het juiste adres.

Neem eens een kijkje in onze smederij. Neem contact met ons op een deel je stalen idee.

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.