Stel hier je eigen design deur samen.Begin direct

Handgemaakte stalen taatsdeur

Voor een unieke en exclusieve stalen taatsdeur ben je bij LivingSteel aan het juiste adres. Een mooie, moderne openslaande deur tussen bijvoorbeeld je woonkamer en keuken. Kies voor een stijlvolle entree in je woning.

Neem eens een kijkje in onze smederij.

De voordelen van een stalen taatsdeur

  • De stalen taatsdeur opent naar twee kanten
  • Ruimtelijk effect door grote glazen vlakken
  • Duurzaam, brandwerend en onderhoudsvrij

Het oog wil ook wat

Het ideale van een stalen taatsdeur is dat hij naar beide zijden volledig opent. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte doorloop. Bovendien bevinden de draaipunten van deze deur vrijwel uit het zicht: boven en onder de deur. Hierdoor zijn er geen ontsierende scharnieren te zien.

Kameleon in je interieur

De stalen taatsdeur is als een kameleon: hij past zich aan aan je persoonlijke stijl. Hou je van strak en modern? Of van klassiek of landelijk? Een stalen taatsdeur staat voor elegant, stoer, robuust en smaakvol. En voor nog veel meer.

Unieke mensen, unieke stalen deuren

Ieder mens is anders. Net als iedere stalen taatsdeur van LivingSteel. Of misschien wil je liever een stalen schuifdeur? Alles wordt gemaakt volgens jouw wensen. Denk hierbij aan kleuren, matglas of helder glas, met of zonder bovenlicht. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jij vraagt, wij creëren. Benieuwd naar onze werkwijze?

Ontwerp meteen je stalen taatsdeur

Bij LivingSteel ben je aan het juiste adres voor een stalen taatsdeur op maat tegen een mooie prijs. Stel hier je eigen deur samen en ontvang snel een offerte.

Unieke maatwerk producten

Veilig online betaalsysteem

Ophalen wanneer het jou uitkomt

Gratis verzending

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.