Stel hier je eigen design deur samen.Begin direct

Stalen kozijnen

Een stalen kozijn is niet zomaar een afscheiding. Het is een ware eyecatcher in je interieur. LivingSteel biedt onuitputtelijk maatwerk op het gebied van staal in je interieur. Lees hier onze werkwijze.

Waarom een stalen kozijn of stalen wand?

  • Duurzaam en onderhoudsvrij
  • Elegant en stoer tegelijk
  • Prima isolerende werking

Talloze mogelijkheden

De mogelijkheden van een stalen kozijn zijn onuitputtelijk. Denk bijvoorbeeld aan een stalen wand met openslaande stalen deur tussen keuken en woonkamer. Geniet van het ruimtelijk effect en optimale lichtinval. Of creëer een inloopkast in je slaapkamer met een stalen wand van matglas. Restyle het vertrek van jouw keuze op jouw eigen wijze.

Staal kan altijd

Een stalen wand of stalen kozijn past in ieder interieur. Het lijkt wel of staal zich aanpast, zo vlekkeloos sluit het aan op je persoonlijk woonstijl. Hou je van stoer en robuust? Landelijk en klassiek? Strak en modern? Door de slanke en elegante profielen is een stalen kozijn is altijd een goede keuze.

Het gemak van een stalen kozijn

Stalen kozijnen zijn erg gemakkelijk in onderhoud. Jaarlijks afnemen met een mild sopje is voldoende. Gebruik geen bijtende, zure middelen zoals schuurmiddelen of chloor.

Exclusief op maat gemaakt

Een stalen kozijn van LivingSteel is altijd voorzien van speciaal HR++ glas. Extra sterk en samen met het stalen kozijn zeer goed isolerend. Daarnaast zijn stalen kozijnen erg veilig, doordat ze brandwerend werken.

Ruime keuze in kleuren

Voor jouw stalen kozijn op maat bieden wij ruime keuze aan kleuren, vlakverdelingen en meer. Stuur ons een bericht met jouw wensen en wij verrassen je met een exclusief ontwerp.

Ontwerp meteen je eigen kozijn

Bij LivingSteel ben je aan het juiste adres voor een stalen kozijn op maat tegen een mooie prijs. Stel hier je eigen stalen kozijn samen en ontvang snel een offerte.

Unieke maatwerk producten

Veilig online betaalsysteem

Ophalen wanneer het jou uitkomt

Gratis verzending

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.