LivingSteel is je beste keus!

Wij maken stalen binnendeuren, stalen kozijnen en stalen trappen op maat in onze eigen werkplaats. Het gehele proces hebben wij van a tot z in eigen hand, vanaf het 3d ontwerp door ervaren designers tot aan vakkundige plaatsing in uw woning of kantoor. Ontwerp hier je eigen deur!

De voordelen van LivingSteel

  • Betaalbare stalen producten doordat wij niets uitbesteden
  • Onuitputtelijk maatwerk mogelijk: jij kiest, wij maken
  • Snelle en betrouwbare levering binnen vier weken
  • Wij produceren uitsluitend 100% Hollandse topkwaliteit

Onze trots: de werkplaats

De plek waar onze creatieve vakmensen het product van jouw dromen maken. Dit begint al bij het bezoek aan onze showroom. Wij zijn pas tevreden over de stalen deur of trap als jij dat ook bent. Gedurende het productieproces wordt na elke stap uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en afwerking. Alleen perfect is goed genoeg.

Stalen profielen van de beste kwaliteit

Onze vakmensen maken jouw stalen product van de beste kwaliteit staal. Hierbinnen heb jij de keuze in afmeting van de kokerprofielen. Wij adviseren graag wat er in jouw interieur het beste tot zijn recht komt. Vervolgens wordt de stalen binnendeur of trap opgebouwd volgens jouw persoonlijke ontwerp.

Stalen deuren - Contempera - Amsterdam

100% veilig glas in je stalen deur

Wij van LivingSteel gaan niet alleen voor een mooi uiterlijk. Veiligheid is nog belangrijker dan een mooi stalen deur in je interieur. Daarom werken wij met speciaal veiligheidsglas in de stalen deuren, ons gelaagde glas is verkrijgbaar in Smoke glas ( getint ), mat glas & blind glas. Door een folie kern tussen de twee lagen glas kun je niet per ongeluk door de ruit heen stoten met alle gevolgen van dien. Dit glas is wat ouders het belangrijkst vinden; KIND VRIENDELIJK!

Personalisatie van jouw ontwerp

Tijdens de ontwerpfase heb je een vlakverdeling en vlakgrootte gekozen. Misschien zelfs extra ruiten boven of naast je deuren. Dubbele of enkele deuren, alles is uitvoerbaar in onze werkplaats.

CLOOZ Profiel

Maatwerk

Hierin zijn ook weer talloze mogelijkheden. Ga je voor een stijlvolle, ietwat traditionele deurklink of een mooie strakke deurduwer? Onze werkplaats kent geen grenzen. Staal biedt eindeloze mogelijkheden in vormen, kleuren en afwerkingen.

Als de LivingSteel stalen deur in je interieur of op je kantoor prijkt, wil je dit natuurlijk zolang mogelijk mooi houden. Geen probleem! Verkleuring is niet aan de orde, want onze poedercoating is voorzien van UV-filter. Alle producten zijn vrijwel onderhoudsvrij (af en toe wat afstoffen) en van topkwaliteit.

Duurzame poedercoating in elke gewenste kleur

Het is tijd voor de dubbellaagse duurzame poedercoating op je stalen deur of stalen trap. Voor welke kleur ga jij? Vaak wordt er gekozen voor zwarte en witte RAL-kleuren. Wil je een kleur die tegen zwart aanligt, maar net iets zachter oogt? Kies dan zwartgrijs (RAL7021)

Ook zilvergrijs (RAL7001) en parelmoer goud (RAL1036) behoren tot de mogelijkheden. Onze specialisten denken graag mee wat in je interieur past.

Neem hier contact op. Contact Stel hier uw eigen stalen deur samen.