CLOOZ Doors uit Barneveld gaat samenwerken met Studio Jan des Bouvrie


De samenwerking tussen Livingsteel in Barneveld en Studio Des Bouvrie is een feit. (Pauw Media)

De samenwerking tussen Livingsteel in Barneveld en Studio Des Bouvrie is een feit. Woensdag zetten Evert van ’t Foort, eigenaar van Livingsteel en CLOOZ Doors en Monique des Bouvrie van Studio des Bouvrie een handtekening onder een unieke samenwerkingsovereenkomst. In het bijzijn van zoon Jan des Bouvrie Jr. en ontwerper Didier Götz werd de deur geopend naar een mooie toekomst.

De deal tussen Studio Jan des Bouvrie en Livingsteel sluit aan bij de stormachtige ontwikkeling die het Barneveldse bedrijf doormaakt op het gebied stalen deuren. Livingsteel is een jonge en gedreven onderneming die zich met enthousiasme, creativiteit en vakkundigheid bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van stalen taatsdeuren en kozijnen. Het eigen merk CLOOZ wordt nu aangevuld met een label van des Bouvrie deuren. De ontwerpen komen van Studio des Bouvrie.

UNIEK PROFIEL
Evert van ‘t Foort: “Stalen taatsdeuren zijn razend populair en worden zowel in nieuwe als bestaande woningen toegepast. Onze deuren zijn gemakkelijk en zonder gedoe te plaatsen in zowel villa’s en hotels als in reguliere nieuwbouwwoningen en voldoen altijd aan het bouwbesluit. Livingsteel gebruikt voor CLOOZ en des Bouvrie deuren een beschermd en uniek profiel voor een tweezijdig gelijk aanzicht. Voor een grote verscheidenheid aan mogelijkheden en ontwerpen, speel het glas uit één stuk een belangrijke rol. Het unieke profiel zorgt voor een ranke en luxe uitstraling van de stalen deuren en kozijnen. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en passen binnen de gedachte van een circulaire economie.”

HISTORIE HERLEEFT
Taatsdeuren hebben een lange geschiedenis. De manier waarop Livingsteel ze maakt doet soms de historie herleven, maar zijn zeker gericht op de toekomst. De profielen van CLOOZ doors en des Bouvrie deuren zijn elegant en bruikbaar voor elk denkbaar design. Naast standaard deuren is er veel ruimte voor maatwerk. “Terug naar het ambacht is de boodschap. Het glas ligt opgesloten tussen twee frames met aan beide kanten dezelfde verdeling. Dit is uniek in de wereld van stalen deuren. Het concept is voor Studio des Bouvrie de basis om in zee te gaan met Livingsteel.”

VOOR ELKE BEURS
Evert: “Daar zijn we natuurlijk supertrots op. Met de lancering van CLOOZ doors zijn we al een paar jaar actief op de high-end markt en met de des Bouvrie deuren ontsluiten we een nieuwe doelgroep. De productie vindt plaats hier in Barneveld binnen onze moderne en goed uitgeruste werkplaats. Een belangrijk argument betreft de hoge kwaliteit welke is ontworpen en geproduceerd in Nederland. Ook het plaatsen kan door ons worden verzorgd. Dat onze denkwijze aansluit bij de opvattingen van Studio des Bouvrie is een krachtige belofte voor schitterende toekomstige designs. Voor elke beurs is er een taatsdeur en dus toegankelijk voor mensen die de juiste waarde toekennen aan kwaliteit.”

BRON: https://www.barneveldsekrant.nl/lokaal/zakelijk/691842/clooz-doors-uit-barneveld-gaat-samenwerken-met-studio-jan-des-b?fbclid=IwAR0uI5mia7qV9AxBJActI_AnJdx0d2ygtYc93c6Ag88OZ1acd2TCQIVdHwo

Neem hier contact op. Contact Stel hier uw eigen stalen deur samen.