Stel hier je eigen design deur samen.Begin direct

Stalen keuken op maat

Zoek je een stalen keuken? Een unieke keuken die net even anders is? Naast ons uitgebreide aanbod van stalen meubels en stalen trappen hebben wij keukens van staal. Ook in industriële stijl mogelijk.

Waarom een stalen keuken van LivingSteel?

  • Hoogwaardige topkwaliteit
  • Uniek en handgemaakt
  • Robuust: je keuken gaat eindeloos mee

Geen stalen keuken is hetzelfde

Wij zijn trots op onze binnen- en buitenkeukens. Continu bedenken en creëren wij nieuwe ontwerpen. Deel je idee voor een stalen keuken met ons en wij gaan meteen aan de slag. Jij bedenkt en wij maken. Neem contact op en deel meteen je idee.

Strakke eenvoud

Met staal kun je veel kanten op. Staal lijkt wel een kameleon doordat het past bij iedere woonstijl. Hou je van eenvoud en minimalisme? Kies voor een robuuste keuken van staal. Tip: ga voor kookveldafzuiging, zo komt je stalen keuken mooi uit de verf en blijft je strakke interieur gewaarborgd.

Knusse warmte

Liever een landelijk ontwerp? Een stalen keuken is daarbinnen een prima aanvulling binnen je interieur. LivingSteel combineert oud staal met warm eikenhout. Kies daarbij bijvoorbeeld voor een sierlijke afwerking. Glas in de deurtjes maakt het helemaal af voor deze woonstijl.

Kleur bepaalt sfeer

Bij een stalen keukens, meubilair of deuren denk je al snel aan de zwart. Vind je dit te donker binnen je woonstijl? Geen probleem. Bij LivingSteel kun je kiezen uit alle mogelijke RAL-kleuren. Ga bijvoorbeeld voor antraciet, lichtgrijs of wit. Of pak uit met een kleurrijke tint.

Industriële buffetkast

LivingSteel staat voor je klaar

Benieuwd hoe wij jouw keuken gaan maken? Neem een kijkje in onze werkplaats. Alle stalen producten worden binnen vier weken gerealiseerd. Check hier hoe wij te werk gaan.

Deel je idee met ons

Een idee in gedachten voor jouw ideale binnen- of buitenkeuken? Laat het ons weten. Neem contact op. Neem een kijkje in onze online winkel.

Unieke maatwerk producten

Veilig online betaalsysteem

Ophalen wanneer het jou uitkomt

Gratis verzending

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.