Stel hier je eigen design deur samen.Begin direct

Stalen trappen

Een stalen trap in je interieur? Prima geschikt voor in je woning, winkel of bedrijf. Op zoek naar een uniek en persoonlijk design? Dat kan bij LivingSteel.

Waarom een stalen trap?

  • Gaat je hele leven mee
  • Vrijwel ongevoelig voor krassen en beschadiging
  • Sterk en robuust materiaal

Stel hier je eigen stalen deur of stalen kozijn samen!

Voor iedere situatie stalen trap op maat

Elke woonsituatie is anders. Ieder kantoor, winkel of bedrijfspand is anders. Elke situatie vraagt om een andere trap. Niet alleen een ander design. Doordat een stalen trap voor zakelijk gebruik zwaarder wordt belast, vraagt dit om een ander design.

Uniek design van LivingSteel

Wij zorgen voor unieke ontwerpen op maat. Afgewerkt met sierlijke rondingen of een geheel strak ontwerp. Eventueel aangevuld met een stukje veiligheid, zoals een traphek of balustrade. Een stalen trap met hout gecombineerd geeft een warme uitstraling. Doordat het staal zo sterk is, zijn slanke ontwerpen mogelijk. Hoe wij te werk gaan? Check het hier.

LivingSteel zit niet stil

Voor onze industriële stalen trappen gebruiken wij oud staal, wat wij desgewenst combineren met eikenhout. Ons creatieve team is continu bezig met het ontwerpen en realiseren van nieuwe stalen design trappen. Wij leveren uw persoonlijke wens op maat. Binnen vier weken kunt u genieten van uw stalen aanwinst, die in onze werkplaats is gefabriceerd.

Livingsteel stalen trappen

Oneindig aanbod in stalen producten

LivingSteel biedt een onuitputtelijk aanbod maatwerk. Bijvoorbeeld stalen meubels. De stalen deur of stalen kozijn van je dromen combineren met een keuken van staal en hout? Alles is mogelijk bij LivingSteel. Heb je onze online winkel al bekeken?

Een idee in gedachten voor jouw droomtrap? Een bijzonder ontwerp in gedachten? Een andere vraag of opmerking? Neem contact op.

Unieke maatwerk producten

Veilig online betaalsysteem

Ophalen wanneer het jou uitkomt

Gratis verzending

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.