Stel hier je eigen design deur samen.Begin direct

Stalen meubels en accessoires

Wil je eens wat anders met je interieur? Is het idee in je hoofd online en offline onvindbaar bij meubelzaken? Bij LivingSteel zit je goed voor smaakvolle stalen meubels en accessoires.

Stel hier je eigen stalen deur of stalen kozijn samen!

Staal in ieder interieur

Je wilt graag een nieuwe sfeer creëren in je woning of bedrijf. In je salon of winkel. Modern en tijdloos. Elegant en ook stoer. Passend bij iedere persoonlijke stijl. Degelijke en robuuste kwaliteit van oer-Hollandse makelij. Wij maken jouw ontwerp in onze werkplaats op maat. Dat alles binnen vier weken.

Knap staaltje design van LivingSteel

Ons enthousiaste en vakkundige team staat voor je klaar. Laat je creatieve ideeën spreken en wij maken ze werkelijkheid. Van kasten tot eettafels. Van industriële wandrekken tot smaakvolle lampen van staal. Bijzettafels, dressoirs en stoelen van staal met hout. Mooi, warm en stoer. Wij creëren met passie. Hoe wij te werk gaan? Check het hier.

Stalen meubels op maat prijzig?

Niet bij LivingSteel. Voor jouw unieke wens betaal je niets meer dan in een traditionele meubelhandel. Pluspunt: aan al onze hoogwaardige producten voegen wij een uniek vleugje passie toe.

Check onze online shop

Snel in het bezit van een stalen meubelstuk of stalen accessoire? Neem een kijkje in onze online winkel. Alle producten zijn unieke ontwerpen uit onze eigen werkplaats. Wil je het net even anders dan in onze webshop? Neem dan contact op voor je wensen.

Oneindig aanbod in stalen producten

LivingSteel biedt een onuitputtelijk aanbod maatwerk. Van stalen trappen tot stalen meubels. De stalen deur of stalen kozijn van je dromen combineren met een keuken van staal en hout? Alles is mogelijk bij LivingSteel.

Vragen over onze producten? Een bijzonder ontwerp in gedachten? Iets anders wat je met ons wilt delen? Neem contact op.

Unieke maatwerk producten

Veilig online betaalsysteem

Ophalen wanneer het jou uitkomt

Gratis verzending

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.